Kontakt oss

Frøken Frøland ble etablert i mai 2006, og holder til i historiske lokaler i jugendbyen Ålesund. Vi tilbyr klær, sko og tilbehør fra håndplukkede, norske og skandinaviske merker, og er glødende opptatt av å gi kundene våre hyggelige handleopplevelser. Hovedfokus har alltid vært å levere god, personlig service, og bistå våre kunder med å finne varige, unike plagg som de kan være glad i og bruke lenge.

Etter hvert som sosiale medier ble en viktig del av markedsføringen, merket vi at interessen for butikken og varene våre steg, og forespørsler begynte å komme også fra andre steder i landet. I januar 2016 tok vi steget og utvidet med nettbutikk, og kunne dermed betjene kunder over hele Norge. 

Vi er mor og datter som elsker det vi gjør, og kundene våre følger hele aldersspennet. Vi er stolte leverandører av en rekke norske merker som by TiMo, Line of Oslo, Katrin Uri, Close to my heart og Woodling. Vi har også spennende, utenlandske merker som Scotch & Soda, Mos Mosh, Maanesten, Devotion Twins, Billi Bi, Please Jeans og Shoe biz.

 

Hvem vi er

Rigmor Vestre

Eier og daglig leder

Kontakt
frokenfroland@gmail.com
+47 917 86 401
 
 

Ragnhild Bårdsnes

Ansvarlig for SoMe og nettbutikk

Kontakt:

frolandshop@gmail.com

+47 454 50 386

 

Vår adresse

 

Åpningstider

Mandag: 10 til 17
Tirsdag: 10 til 17
Onsdag: 10 til 17
Torsdag: 10 til 18
Fredag: 10 til 17
Lørdag: 10 til 16