Betingelser

Betalingsvilkår

Priser er oppgitt i NOK inkludert 25% merverdiavgift.

Frøken Frøland AS er ansvarlig for alle korttransaksjoner gjort gjennom frokenfroland.no.

Personer under 18 år må ha tillatelse av forelder/foresatt til å handle hos frokenfroland.no.

Du får to betalingsalternativer når du handler hos oss:

Visa eller Paypal

Beløpet reserveres på ditt kort inntil bestillingen er sendt fra oss.

Levering

Når du handler hos oss får du tilsendt bestillingen din med Posten/Bring, fast frakt + ekspedisjonsgebyr kr 90,-. Pakken leveres med sporingsnummer til din postkasse eller ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Du mottar SMS og/eller mail når pakken har ankommet.

Vi sender varer tirsdager og fredager, pakken vil normalt være fremme hos deg i løpet av 1-4 virkedager etter nærmeste sendedag. Om pakken ikke er mottatt innen 14 dager, er du selv ansvarlig for å ta kontakt med oss. Etter 30 dager ansees bestillingen som mottatt.

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss uten betalt porto, vil du belastes med et gebyr på 250kr.

Du er selv ansvarlig for å kontrollere at riktig e-postadresse og/eller telefonnummer er oppgitt. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, og det er derfor lurt å sjekke søppelposten dersom du ikke har mottatt e-post når du skulle.

Vi kan dessverre ikke tilby levering av pakker utenfor Norges fastland.

Reklamasjonsrett

Dersom varen har mangler eller feil, har du 2 års reklamasjonsrett fra du mottok varen. Det forutsetter at du gir beskjed i rimelig tid, og at varen ikke er unormalt mye brukt, brukt feil eller vasket feil.

Ved reklamasjon, send mail til frolandshop@gmail.com.

Angrerett

I tråd med forbrukerkjøpsloven har du full angrerett i 14 dager etter at bestillingen er mottatt. OBS! Gjelder ikke klikk & hent ordre. Angrerettskjema følger med alle bestillinger, og må benyttes ved bruk av angreretten. Varen må være ubrukt, alle merkelapper skal være på, og varen sendes tilbake i original emballasje.

Angreretten gjelder også på salgsvarer.

Av hygieniske årsaker gjelder angreretten ikke ved kjøp av undertøy, bikinier, strømpebukser og øredobber.

Kunden må selv dekke porto hvis varen skal returneres. Du er ansvarlig for pakkens innhold, og at den kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Ved å sende pakken med sporing er du forsikret dersom noe skulle skje.

Du vil motta en bekreftelse på mail når varen er tilbake hos oss, og pengene vil tilbakebetales innen 14 dager.

Dersom du ønsker å bytte en vare, ta kontakt med oss på mail: frolandshop@gmail.com. Returfrakten dekkes av kjøper. Merk at undertøy, bikinier, strømpebukser og øredobber ikke kan byttes.

Vi tar følgende forbehold

Skrivefeil

Farger kan avvike fra virkeligheten

Fordi varelageret er det samme som butikklageret, tar vi forbehold om at varen kan være utsolgt –  i slike tilfeller vil ordre annulleres og reservert beløp vil løses opp.

Alle størrelsesanbefalinger som oppgis er veiledende, og vil derfor ikke passe alle. Frøken Frøland kan ikke holdes ansvarlig dersom et produkt ikke passer. Dersom du er usikker på en størrelse, kontakt oss gjerne på e-post: frolandshop@gmail.com.

All kundedata oppbevares etter norsk lov, og vil ikke selges/deles.

Firmaopplysninger

Frøken Frøland AS

Org.nr: 989 815 865

Adresse: Keiser Wilhelms gate 40, 6003 Ålesund

Telefon: Telefon 45450386

E-post: frolandshop@gmail.com